Suvi Häkämies

Osaamisalueet

Kestävä liiketoiminta, Ilmastoystävälliset innovaatiot ja niiden kaupallistaminen, Energia- ja resurssitehokkuus, Uusiutuva energia, Kiertotalous, Verkostojohtaminen, julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuudet, EU- ja muut julkiset rahoitusinstrumentit.

”Olen työskennellyt yli 10 vuotta älykkään ja vähäpäästöisen kaupunkiympäristön kehittämisen parissa yhdessä kaupunkien, yritysten ja tutkimuslaitosten kanssa – niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Verkosto-organisaatiotaustani kautta olen hankkinut monipuolista osaamista ja ymmärrystä eri sektorien tarpeista ja toimintamalleista sekä ollut mukana rakentamassa uusia kokonaisratkaisuja. Olen ollut valmistelemassa ja toteuttamassa lukuisia EU-rahoitteisia kehityshankkeita ja sitä kautta päässyt ratkomaan yhdessä eurooppalaisten huippuosaajien kanssa yhteisiä ilmastoon ja älykaupunkeihin liittyviä haasteitamme. Työssäni poikkileikkaavana teemana on ollut kestävän ja älykkään rakennetun ympäristön kehittäminen ja siihen liittyvän uuden liiketoiminnan kehitys. On mahtavaa olla mukana luomassa ideoista pysyvää uutta liiketoimintaa.

Tässä työssä oppiminen on jatkuvaa ja koko ajan saa ja pitää olla avoin uudelle. Gaiassa yksikään päivä ei ole samanlainen ja pääsen innostumaan joka päivä uudesta. Ja parasta on, että ympärilläni on iso porukka ihmisiä, jotka jakavat intohimoni kestävämmän maailman kehittämiseksi.”

+358503311495

suvi.hakamies@gaia.fi