Asiakastarinat

Asiakkaamme saavat aikaan kestävämmän tulevaisuuden

Kompensaatio vaatii pelisääntöjä.

Jokaisen organisaation on läpikäytävä vastuullisuuden muutos – me kutsumme sitä susformaatioksi. Asiakkaamme kulkevat kukin omanlaistaan vastuullisuuspolkua tehden maailmasta puhtaamman ja turvallisemman.

Osa asiakkaistamme pohtii kestävän liiketoiminnan hyötyjä, kun toiset vievät vastuullisuusstrategiaa jo käytäntöön. Osalla vastuullinen kasvu on lähtökohtaisesti toiminnan ytimessä. Kukaan ei kuitenkaan tee mitään yksin. Poikkitieteellisyys ja yhteistyö ovat avainasemassa kaikille.

Gaian asiakastarinat

Kädenjälki hiekassa

Suominen Oy

Kuitukangasvalmistaja Suominen on asettanut kunnianhimoiset vastuullisuustavoitteet, jotka näyttävät suuntaa koko toimialalle. Yhtiön yritysvastuuohjelman tavoitteisiin kuuluvat muun muassa vastuullisten tuotteiden myynnin kasvattaminen ja ympäristövaikutusten minimointi.
person in brown coat and black pants standing on gray concrete road during daytime

Salon kaupunki

Salon kaupungin ilmasto- ja ympäristöohjelmalla (2021–2025) edistetään vastuullisuutta kaikessa kaupungin tekemisessä sekä johtamisessa. Gaian asiantuntijat räätälöivät kaupungin keskeisten palvelujen ja konserniyhtiöiden johdolle koulutussarjan, jossa ilmasto- ja ympäristöohjelma nivottiin arjen johtamistyöhön. Puoli vuotta kestänyt koulutusjakso toteutettiin vuoden 2023 aikana.
turku science park

Turun tiedepuisto

Turun Tiedepuistolle luotiin yhteiskehittämisen keinoin kiertotalouden tiekartta ja yhteistyöfoorumin toimintaperiaatteet. Nopeasti kehittyvällä Kupittaan alueella sijaitseva Turun Tiedepuisto on kansainvälinen osaamiskeskittymä, joka luo ainutlaatuiset puitteet ja mahdollisuudet kiertotalousosaamisen kasvattamiselle.
hkl

Kaupunkiliikenne Oy

Kaupunkiliikenteen strateginen tavoite on olla suunnannäyttäjä infra- ja liikennepalvelualan hiilineutraalisuuden kehittämisessä. Kunnianhimoinen visio näkyy jo konkreettisesti hankinnoissa ja rakentamishankkeissa.
Framery

Framery Oy

Framery on edelläkävijä äänieristettyjen työtilojen suunnittelussa ja valmistuksessa. Yhtiö toimii myös suunnannäyttäjänä toimialallaan ja viestii avoimesti tuotteidensa ympäristövaikutuksista.
vastuullisuusohjelma

Vantaan Valo Ky

Uusi vastuullisuusohjelma summaa kauppakeskus Jumbo-Flamingossa jo tehtyä työtä ja ohjaa kohti uusia tavoitteita.

Mirka Oy

Mirka vaikuttaa vastuullisella tuotannollaan ja innovatiivisilla teknologioilla koko hiomateollisuuden turvallisuuteen, hiilipäästöihin ja energiankulutukseen.
Energiatehokkuus

Helsingin kaupungin asunnot Oy

Helsingin kaupungin asunnot Oy kehittää energiatehokkuuttaan systemaattisesti. Uudet ratkaisut ja teknologiat ohjaavat kohti vähähiilistä asumista, asumismukavuutta unohtamatta.
Hiilineutraali energia lämmittää tulevaisuudessa

Helen Oy

Yli 100 vuoden ajan Helsingin kaupungin omistama energiayhtiö Helen on huolehtinut sähkön ja lämmön varmasta saatavuudesta, ja myös yhtiön hiilineutraaliustavoite on sidottu vuoteen 2030 yhdessä Helsingin kaupungin kanssa. Toimialueen energiantarpeen suuruus on kansallisesti poikkeuksellinen.

DNA Oyj

Tietoliikennekonserni DNA pyrkii aktiivisesti vähentämään liiketoimintansa ilmastovaikutuksia. Gaian asiantuntijat ovat kulkeneet rinnalla jo yli 10 vuoden ajan, ja yhteinen taival jatkuu edelleen kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Nefco

Vihreään rahoitukseen erikoistunut pohjoismainen rahoituslaitos Nefco on laajentanut toimintaansa globaaleihin ympäristö- ja ilmastohankkeisiin. Maailmalla erottuminen on haastavaa, ja siksi Nefcon 30-vuotiasta brändiä uudistettiin rohkeasti.
Merituulivoima on globaalisti kasvava ratkaisu energiamurrokseen.

Team Renewable Arctic Finland

Merituulivoima on globaalisti kiinnostava ja kasvava ratkaisu energia-alan murrokseen. Team Renewable Arctic Finland on suomalaisyritysten innovaatioekosysteemi, joka yhteiskehittää merituulivoiman ympärille tulevaisuuden kestävää ja kannattavaa liiketoimintaa.

Pysy ajan tasalla tulevaisuuden vastuullisuudesta, vaikuttavuudesta ja vaatimuksista. Tilaa uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyn tietosuojakäytännöt