Palvelumme

Tieteellisesti todennettua, vastuullisesti vaikuttavaa

Palvelumme tukevat susformaatiossa

Olemme vastuullisen liiketoiminnan konsulttiyritys. Autamme arvioimaan millaisia tekoja tarvitaan, jotta saadaan aikaan mitattavia kestävyysvaikutuksia. Sisällytämme vastuullisuuden osaksi strategiaa ja tulevaisuuden tuntemuksen osaksi muutosta. Luomme yhdessä jokaisen asiakkaamme kanssa räätälöidyn vastuullisuuspolun kohti kestävämpää tulevaisuutta ja ratkaisemme kaiken kokoisia haasteita.

Palvelutarjoamamme

Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä ja löydä asiantuntija, joka auttaa sinua eteenpäin.

Asiakkaamme tekevät vihreästä siirtymästä todellisuutta luomalla rakenteita, tuotteita ja palveluita, jotka mahdollistavat kestävämmän elämän edellytykset.

person in brown coat and black pants standing on gray concrete road during daytime

Salon kaupunki

Salon kaupungin ilmasto- ja ympäristöohjelmalla (2021–2025) edistetään vastuullisuutta kaikessa kaupungin tekemisessä sekä johtamisessa. Gaian asiantuntijat räätälöivät kaupungin keskeisten palvelujen ja konserniyhtiöiden johdolle koulutussarjan, jossa ilmasto- ja ympäristöohjelma nivottiin arjen johtamistyöhön. Puoli vuotta kestänyt koulutusjakso toteutettiin vuoden 2023 aikana.
turku science park

Turun tiedepuisto

Turun Tiedepuistolle luotiin yhteiskehittämisen keinoin kiertotalouden tiekartta ja yhteistyöfoorumin toimintaperiaatteet. Nopeasti kehittyvällä Kupittaan alueella sijaitseva Turun Tiedepuisto on kansainvälinen osaamiskeskittymä, joka luo ainutlaatuiset puitteet ja mahdollisuudet kiertotalousosaamisen kasvattamiselle.
hkl

Kaupunkiliikenne Oy

Kaupunkiliikenteen strateginen tavoite on olla suunnannäyttäjä infra- ja liikennepalvelualan hiilineutraalisuuden kehittämisessä. Kunnianhimoinen visio näkyy jo konkreettisesti hankinnoissa ja rakentamishankkeissa.
Framery

Framery Oy

Framery on edelläkävijä äänieristettyjen työtilojen suunnittelussa ja valmistuksessa. Yhtiö toimii myös suunnannäyttäjänä toimialallaan ja viestii avoimesti tuotteidensa ympäristövaikutuksista.