Palvelumme

Tieteellisesti todennettua, vastuullisesti vaikuttavaa

Palvelumme tukevat susformaatiossa

Olemme vastuullisen liiketoiminnan konsulttiyritys. Autamme arvioimaan millaisia tekoja tarvitaan, jotta saadaan aikaan mitattavia kestävyysvaikutuksia. Sisällytämme vastuullisuuden osaksi strategiaa ja tulevaisuuden tuntemuksen osaksi muutosta. Luomme yhdessä jokaisen asiakkaamme kanssa räätälöidyn vastuullisuuspolun kohti kestävämpää tulevaisuutta ja ratkaisemme kaiken kokoisia haasteita.

Palvelutarjoamamme

Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä ja löydä asiantuntija, joka auttaa sinua eteenpäin.

Asiakkaamme tekevät vihreästä siirtymästä todellisuutta luomalla rakenteita, tuotteita ja palveluita, jotka mahdollistavat kestävämmän elämän edellytykset.

Helsingin kaupunki kehittää energiatehokkuttaan.

Helsingin kaupungin asunnot Oy

Helsingin kaupungin asunnot Oy kehittää energiatehokkuuttaan systemaattisesti. Uudet ratkaisut ja teknologiat ohjaavat kohti vähähiilistä asumista, asumismukavuutta unohtamatta.
Hiilineutraali energia lämmittää tulevaisuudessa

Helen Oy

Yli 100 vuoden ajan Helsingin kaupungin omistama energiayhtiö Helen on huolehtinut sähkön ja lämmön varmasta saatavuudesta, ja myös yhtiön hiilineutraaliustavoite on sidottu vuoteen 2030 yhdessä Helsingin kaupungin kanssa. Toimialueen energiantarpeen suuruus on kansallisesti poikkeuksellinen.

DNA Oyj

Tietoliikennekonserni DNA pyrkii aktiivisesti vähentämään liiketoimintansa ilmastovaikutuksia. Gaian asiantuntijat ovat kulkeneet rinnalla jo yli 10 vuoden ajan, ja yhteinen taival jatkuu edelleen kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Nefco

Vihreään rahoitukseen erikoistunut pohjoismainen rahoituslaitos Nefco on laajentanut toimintaansa globaaleihin ympäristö- ja ilmastohankkeisiin. Maailmalla erottuminen on haastavaa, ja siksi Nefcon 30-vuotiasta brändiä uudistettiin rohkeasti.