Palvelumme

Tieteellisesti todennettua, vastuullisesti vaikuttavaa

Palvelumme tukevat susformaatiossa

Olemme vastuullisen liiketoiminnan konsulttiyritys. Autamme arvioimaan millaisia tekoja tarvitaan, jotta saadaan aikaan mitattavia kestävyysvaikutuksia. Sisällytämme vastuullisuuden osaksi strategiaa ja tulevaisuuden tuntemuksen osaksi muutosta. Luomme yhdessä jokaisen asiakkaamme kanssa räätälöidyn vastuullisuuspolun kohti kestävämpää tulevaisuutta ja ratkaisemme kaiken kokoisia haasteita.

Palvelutarjoamamme

Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä ja löydä asiantuntija, joka auttaa sinua eteenpäin.

Asiakkaamme tekevät vihreästä siirtymästä todellisuutta luomalla rakenteita, tuotteita ja palveluita, jotka mahdollistavat kestävämmän elämän edellytykset.

vastuullisuusohjelma

Vantaan Valo Ky

Uusi vastuullisuusohjelma summaa Jumbo-Flamingossa jo tehtyä työtä ja ohjaa kohti uusia tavoitteita.

Mirka Oy

Mirka vaikuttaa vastuullisella tuotannollaan ja innovatiivisilla teknologioilla koko hiomateollisuuden turvallisuuteen, hiilipäästöihin ja energiankulutukseen.
Energiatehokkuus

Helsingin kaupungin asunnot Oy

Helsingin kaupungin asunnot Oy kehittää energiatehokkuuttaan systemaattisesti. Uudet ratkaisut ja teknologiat ohjaavat kohti vähähiilistä asumista, asumismukavuutta unohtamatta.
Hiilineutraali energia lämmittää tulevaisuudessa

Helen Oy

Yli 100 vuoden ajan Helsingin kaupungin omistama energiayhtiö Helen on huolehtinut sähkön ja lämmön varmasta saatavuudesta, ja myös yhtiön hiilineutraaliustavoite on sidottu vuoteen 2030 yhdessä Helsingin kaupungin kanssa. Toimialueen energiantarpeen suuruus on kansallisesti poikkeuksellinen.