Vihreä siirtymÄ

On aika tehdä
kestävyydestä
kilpailuetu

Gaia lyhyesti

Asiakkaamme ovat muutoksentekijöitä, jotka luovat kestävämpää tulevaisuutta. Olemme konsulttitalo, jossa yhdistyy syvä vastuullisuusosaaminen ja liiketoimintaymmärrys. Tuemme organisaatioita vihreän siirtymän murroksessa kohti vastuullista kasvua. 

Susformaatio

Vastuullista kasvua

Ja uusia liiketoiminnan

mahdollisuuksia.

01

Hyödyt

Kestävä kasvu vahvistaa kilpailukykyä luoden vähemmästä enemmän. Vastuullisuus tuottaa hyötyjä sekä lisäarvoa organisaatiolle, sidosryhmille ja laajemmin koko yhteiskunnalle.

02

Luotettavuus

Tiede ja tutkimus ovat 360° näkökulmamme kivijalka. Mittaamme vaikuttavuuttasi ja tunnistamme riskit sekä mahdollisuudet. Autamme arvioimaan, millaisia tekoja tarvitaan.

03

Vaikuttavuus

Työmme tavoitteena on mitattavat kestävyysvaikutukset. Ammattitaitomme yhdistää syvän vastuullisuusasiantuntemuksen liiketoimintaymmärrykseen.

Kestävän tulevaisuuden näkymiä

Blogi

EU-taksonomia  ­– miten raportoinnin lainalaisuudet voi parhaiten täyttää?

EU-taksonomia
Uutinen 19.10.2022

Gaia – ilmastopositiivinen yritys jo 10 vuotta

Blogi

Kestävä kasvu turvaa hyvinvoinnin tuleville sukupolville

Kestävä kasvu
Blogi

Siirtymä hiilineutraaliin kiertotalouteen vaatii uudenlaista osaamista


Asiakkaamme muuttavat maailmaa

Helsingin kaupunki kehittää energiatehokkuttaan.

Helsingin kaupungin asunnot Oy

Helsingin kaupungin asunnot Oy kehittää energiatehokkuuttaan systemaattisesti. Uudet ratkaisut ja teknologiat ohjaavat kohti vähähiilistä asumista, asumismukavuutta unohtamatta.
Hiilineutraali energia lämmittää tulevaisuudessa

Helen Oy

Yli 100 vuoden ajan Helsingin kaupungin omistama energiayhtiö Helen on huolehtinut sähkön ja lämmön varmasta saatavuudesta, ja myös yhtiön hiilineutraaliustavoite on sidottu vuoteen 2030 yhdessä Helsingin kaupungin kanssa. Toimialueen energiantarpeen suuruus on kansallisesti poikkeuksellinen.

DNA Oyj

Tietoliikennekonserni DNA pyrkii aktiivisesti vähentämään liiketoimintansa ilmastovaikutuksia. Gaian asiantuntijat ovat kulkeneet rinnalla jo yli 10 vuoden ajan, ja yhteinen taival jatkuu edelleen kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Nefco

Vihreään rahoitukseen erikoistunut pohjoismainen rahoituslaitos Nefco on laajentanut toimintaansa globaaleihin ympäristö- ja ilmastohankkeisiin. Maailmalla erottuminen on haastavaa, ja siksi Nefcon 30-vuotiasta brändiä uudistettiin rohkeasti.

Pysy ajan hermolla vastuullisuuden vaikuttavuudesta ja muuttuvista vaatimuksista. Tilaa uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyn tietosuojakäytännöt

Työskentelemme yli 100 organisaation kanssa