Joonas Söderholm

Osaamisalueet

Ympäristöjohtaminen ja politiikka, kestävä liiketoiminta, uusiutuva energia, energiajärjestelmät, energiayhteisöt, kiertotalous, sidosryhmien osallistaminen

”Vaikka olen aina nauttinut luonnosta ja pyrkinyt ylläpitämään sen hyvinvointia, ajatus kestävän kehityksen urasta selkeytyi minulle vasta vaihto-opiskelujeni aikana Montrealin yliopistossa, jossa osallistuin ympäristö- ja luonnonvarataloustieteen kurssille. Sen jälkeen olen hankkinut aiheesta maisterintutkinnon sekä työskennellyt julkisten ja yksityisten organisaatioiden kanssa kehittääkseni niiden kestävän kehityksen työtä energian, kestävän liiketoiminnan ja kiertotalouden aloilla. Minusta vuorovaikutus organisaatioiden kanssa kestävien ratkaisujen kehittämiseksi on erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa. Siksi etsin aktiivisesti työnantajaa, missä voisin harjoittaa tätä toimintaa – tätä kautta päädyin Gaiaan.

Saan energiaa intohimoisista ja lahjakkaista ihmisistä, jotka työskentelevät saman päämäärän saavuttamiseksi. Gaia tarjoaa minulle mielenkiintoisia, vaihtelevia ja vaikuttavia tehtäviä, joiden avulla voin kehittyä ammatillisesti ja pääsen myötävaikuttamaan puhtaamman, turvallisemman sekä kestävämmän maailman kehittämiseen. Nämä ovat syitä, jotka motivoivat minua päivittäin.”

+358 40 552 8571

joonas.soderholm@gaia.fi