Innovaatiot & uudet ekosysteemit

Menestyksen taustalla monialaisen osaamisen hyödyntäminen

Vihreät innovaatiot ovat tärkeässä asemassa ilmastonmuutoksen torjunnassa ja siihen liittyvien haasteiden ratkaisemisessa. Innovaatio-ohjelmien ja innovaatioekosysteemien kautta pyritään kehittämään kilpailukykyisiä teknologioita, palveluita tai kokonaisratkaisuja,  jotka tukevat tulevaisuuden kestävää ja kannattavaa liiketoimintaa. Menestyksen taustalla on usein monialaisen osaamisen hyödyntäminen, yhteiskehittäminen ja aktiivinen vuoropuhelu eri toimijoiden välillä.

Teemme tutkimus- ja innovaatiopolitiikan arviointeja ja annamme suosituksia sen kehittämiseen. Tarkastelemme globaaleja trendejä ja hyödynnämme maailmailta saatuja oppeja innovaatiotoiminnan arvioinnissa. Autamme organisaatioita kehittämään vihreä innovaatio -ohjelmia, joissa voidaan tunnistaa, yhteiskehittää ja pilotoida uusia ratkaisuja.

Lisäksi toimimme yhteistyökumppanina liiketoimintaekosysteemien ja uusien arvoketjujen rakentamisessa. Voimme muun muassa koordinoida ekosysteemin työtä ja luoda yrityksille yhteyksiä alan muihin toimijoihin.


Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä ja löydä asiantuntija, joka auttaa sinua eteenpäin.