Maria Sangder

Osaamisalueet

Liiketoimintastrategiat, strategian toimeenpano ja kyvykkyyksien kehittäminen, strateginen johtaminen ja johtamisjärjestelmät

”Innostun strategisesta liiketoimintojen kehittämisestä ja organisaatioiden haasteiden ratkaisemisesta. Uskon, että vastuullisuus on liiketoiminnoille mahdollisuus, ei uhka, ja että, markkinoita muokkaavissa uusissa vastuullisissa liiketoiminnoissa on tulevaisuus. Tämän takia olin todella innossani kun pääsin liittymään Gaian osaavaan yhteisöön. Arvomme; välitä, valloita ja vaikuta ovat juuri sitä, miten tykkään tehdä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa töitä. Uskon, että hyödyt, niin liiketoiminnalliset kuin yhteiskunnallisetkin, jotka voidaan saavuttaa ovat vielä suurempia kuin osaamme edes kuvitella.

Olen kokenut strategi ja liiketoiminnan kehittäjä, joka on erikoistunut tulevaisuuslähtöisiin ja markkinoita uudistaviin strategioihin sekä niiden toimeenpanoihin. Ammatilliset intohimoni ovat kestävät strategiat ja niiden toimeenpanon varmistaminen, se kuulostaa ehkä hieman hassulta, mutta niistä minä todella innostun. Lisäksi koen suurta merkityksellisyyttä toisten menestymisen tukemisesta. On se sitten yksilö tai organisaatiotasolla, pidän toisten sparraamisesta, valmentamisesta, oivalluttamisesta ja kyvykkyyksien kehittämisestä. Lisäksi, mahdollisesti yksi parhaimmista puolista konsultoinnissa on, että tämä työ jatkaa haastamista ja varmistaa siten, että minäkin pääsen joka päivä kehittymään.”

+358 50 310 5108

maria.sangder@gaia.fi