Gaialaiset

Edelläkävijyys on menestyksen
edellytys

Olemme toimineet vuodesta 1993 kestävän arvonluonnin etulinjassa. Gaian asiantuntijat ovat alamme kokeneimpia. Asiantuntijoidemme ammattitaito perustuu monialaiseen ja korkeatasoiseen osaamiseen, yhdistäen syvän vastuullisuusasiantuntemuksen liiketoimintaymmärrykseen.

Gaiasta löytyy asiantuntijoita muun muassa ilmastoratkaisuihin, biodiversiteettiin, energiamurrokseen, kiertotalouteen ja kestävään rahoitukseen liittyen, niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin tarpeisiin.

Yli 80 kestävän arvonluonnin asiantuntijaa

Jenny Lehtomäki

Vanhempi asiantuntija

Johanna Tavia

Vanhempi asiantuntija

Jonna Auvinen

Asiantuntija

Joonas Söderholm

Vanhempi asiantuntija

Juha Vanhanen

Perustaja, neuvonantaja ja susformaatio-lähettiläs

Julia Illman

Liiketoimintajohtaja

Julia Virtanen

Avustava asiantuntija

Jussi Lehtonen

Asiantuntija

Kaisa Järvinen

Vanhempi asiantuntija

Katri Kallio-Koski

Liiketoimintapäällikkö

Kirsi Pulkkinen

Johtava asiantuntija

Laura Aalto

Asiantuntija

Laura Ylimäki

Senior Manager, People Manager

Lauri Korvenmaa

Vanhempi asiantuntija

Leo Bergman

Johtava asiantuntija

Magda Horváth

Vanhempi asiantuntija

Gaia työpaikkana

Teemme työmme kautta hyvää

Teemme työtä, jolla on merkittävä vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan. Auttamalla asiakkaitamme muuttamaan toimintaansa ja ratkaisujaan kestävimmiksi, pystymme edistämään vihreää siirtymää.

Opimme toisiltamme

Monipuolisten ja usein uraauurtavien hankkeiden ansiosta opimme jatkuvasti uutta ja yksikään työpäivä ei näytä samalta. Voimme myös itse vaikuttaa siihen, millaisten hankkeiden parissa työskentelemme ja kehittää taitojamme sen mukaan.

Gaian asiantuntijoita yhdistää uteliaisuus ja oppimisen halu. Innostumme työstämme ja meille on tärkeää jakaa oppimamme toistemme kanssa.

Yhteinen päämäärä ja laaja-alainen asiantuntemus takaavat sen, että kollegoilta saa aina tukea, kun sitä tarvitsee. Uusien haasteiden edessä yhdistämme voimamme ja sparraamme toisiamme.

Välittävä työyhteisö

Kiitämme, kehumme ja kannustamme toisiamme. Gaian asiantuntijat ovatkin kuvanneet työyhteisöämme lämpimäksi ja välittäväksi. Meillä jokaista arvostetaan sellaisena kuin on ja teemme parhaamme, että kaikki tuntevat itsensä tervetulleiksi.

Emme pelkää antaa tai ottaa vastuuta, vaan autamme toisiamme kehittymään. Gaialla kaikilla on mahdollisuus uralla etenemiseen.

Yhteishenkemme on vahva ja olemme hitsautuneet tiiviiksi porukaksi. Kollegamme inspiroivat meitä ja meillä on hauskaa yhdessä.

“Gaia työnantajana tekee kaikkensa, että me työntekijät voimme loistaa.”

Vahvistamme yhdessä työhyvinvointia

Meillä on joustava etätyökulttuuri ja tiimimme työskenteleekin ympäri Suomea – jokainen saa itse päättää etätyönsä määrästä. Toimistokulttuuri elää myös vahvana ja toimistolla on aina kollegoita joiden puoleen kääntyä.

Järjestämme aikaa yhteiselle, hauskalle tekemiselle myös projektien ulkopuolella ja juttelemme vastuullisuuden isoista kysymyksistä säännöllisillä aamiaisilla.

Gaia tarjoaa monia työsuhde-etuja, kuten lounasedun, virkistysedun, välipalaa toimistolla, työmatkaedun, kattavan työterveyshuollon ja niin edelleen.

97 %

gaialaisista tuntee tekevänsä merkityksellistä työtä.

97 %

gaialaisista kokee työskentelevänsä mielenkiintoisten ja innostavien projektien parissa.

95 %

gaialaisista kokee voivansa olla oma itsensä työpaikalla ja että jokaista arvostetaan sellaisena kun on.

95 %

gaialaisista pitää työyhteisöä kannustavana ja välittävänä.

“Saan työskennellä merkityksellisten aiheiden parissa osaavien ja hauskojen työkavereiden kanssa. Työyhteisö on mukava, työajat ovat joustavat ja opin jatkuvasti uutta.”

Kiinnostaisiko Gaia työpaikkana?

Gaialla saamme tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä asiantuntevassa ja lämminhenkisessä työyhteisössä. Yhteisenä tavoitteenamme on edistää vihreää siirtymää auttamalla asiakkaitamme. Sen saavutamme jakamalla monialaista osaamistamme ja tukemalla toisiamme työssämme.

Jos olet kiinnostunut Gaiasta työpaikkana, jätä avoin hakemus alla olevalla lomakkeella. Tietoturvasyistä emme ota hakemuksia vastaan sähköpostilla. 

Haluatko kuulla ensimmäisenä seuraavasta juniorirekrytoinnistamme?
Liity juniorirekrytoinnin sähköpostilistalle (linkki johtaa webropol-lomakkeeseen), niin ilmoitamme sinulle, kun palkkaamme uusia konsultteja!