Olli Sahimaa

Olli Sahimaa

Osaamisalueet

Kiertotalouden liiketoimintastrategiat, kestävä liiketoiminta ja yritysvastuu, materiaalivirta-analyysi, systeemianalyysi, jätehuollon optimointi, jätepolitiikka

”Miten voimme muuttaa yhteiskuntamme kestäväksi? Tämä kysymys on ohjannut opintojani ja uraani yli vuosikymmenen ajan. Kiertotalouden avulla parempi tulevaisuus planeetallemme ja ihmisille on mahdollinen. Kiertotalouden toimeenpano vaatii kuitenkin kokonaisvaltaista ymmärrystä siitä, kuinka liiketoimintamallit, politiikkatoimet, kansalaisten osallistuminen ja koulutus voivat yhdessä toimia yhteisen hyvän edistämiseksi.

Gaialla saan olla edistämässä systeemistä muutosta ja voin lähestyä kestävyyshaasteita ja -ratkaisuita holistisesta näkökulmasta. Työssäni minua motivoi merkityksellisyyden tunne ja mahdollisuus vaikuttaa konkreettisesti. Olen innoissani kollegoideni intohimosta ja sitoutumisesta ja ylpeä siitä, että olen osa organisaatiota, joka on edelläkävijänä ajamassa kestävyysmurrosta. Gaialla olen joka päivä osana muutoksentekijöiden joukkoa.”

+358504665463

olli.sahimaa@gaia.fi