Tuulia Sinijärvi

Osaamisalueet

Kiertotalous, biodiversiteetti, yritysvastuu ja kestävä liiketoiminta, kestävät ruokajärjestelmät, liiketoiminnan kehittäminen, liiketoimintastrategiat, innovaatiojohtaminen ja innovaatioprosessit, markkinointi ja viestintä

”Olen lapsesta asti nauttinut luonnossa liikkumisesta ja lukuun ottamatta muutamaa Saksassa vietettyä vuotta, olen aina asunut meren äärellä. Ympäristöasiat ovat olleet lähellä sydäntäni jo pitkään ja kuluttajana olen pyrkinyt tekemään kestäviä valintoja mm. liikkumisen ja ruokavalion suhteen. Muutama vuosi sitten päätin, että haluan vaikuttaa kestävämpään tulevaisuuteen myös työni kautta, ja vastuullisuusosaamista vahvistaakseni aloitin kiertotalouden maisteriopinnot.

Gaiassa minua inspiroi monipuolinen ja merkityksellinen työ kestävyyshaasteiden parissa sekä työskentely osaavien kollegojen kanssa. Lineaarisesta liiketoimintamallista kiertotalouteen siirtyminen ilmastonmuutoksen ja luontokadon estämiseksi on minulle tärkeää, ja näiden aiheiden parissa pääsen työskentelemään Gaiassa. Työssäni opin jatkuvasti uutta ja koen olevani oikeassa paikassa mahdollistamassa kestävän kehityksen tavoitteiden nivoutumista osaksi yritysten liiketoimintastrategioita.”