Mikko Eklund

Mikko Eklund

Areas of expertise

Strategiat ja johtamisjärjestelmät, digitalisaatio ja tietoekoysteemit, systeemiset haasteet, julkisen sektorin kehittäminen

”Olen koko työurani työskennellyt organisaatioissa ja tehtävissä, joissa olen kokenut kestävyysnäkökulmien enenevästi nousevan agendalle niin tietoisuus- ja asennetasolla kuin teoissa. Näen toiminnan kestävyyden jatkossa minkä tahansa yhteisön ja yksilön olemassaolon elinehtona. Tämän oivaltaminen, saati muutoksen edellyttämien askelten ottaminen, on isossa kuvassa kuitenkin vasta alussa. Mahdollisuus liittyä Gaian yhteisöön tuntuikin siksi luonnolliselta väylältä päästä työskentelemään osaltani tämän muutoksen edesauttamiseksi.

Minulle innostumisen kokemukset muodostuvat mahdollisuudesta tuoda panokseni isoihin ja vaikuttaviin asioihin sekä mahdollisuudesta alati kehittää ja kehittyä. Nautin tulevaisuuteen suuntaavasta ja itsestään selvinä pidettyjä oletuksia kyseenalaistavasta, vuorovaikutteisesta työskentelystä. Näen maailman kokonaisvaltaisesti ja systeemisesti ja uskon, että ei voi toimia kestävästi liittymättä muihin tai ymmärtämättä kokonaisuutena oman (liike)toiminnan heijastusvaikutukset koko toimintaympäristössä. Olenkin parhaimmillani ja eniten innoissani sparratessani ja fasilitoidessani strategiatyötä, toimintamalleja ja ekosysteemikehittämistä.”

+358405358800

mikko.eklund@gaia.fi