Ilona Koski

Ilona Koski

Osaamisalueet

Strateginen kestävyys ja kestävät liiketoimintamallit, luonnon monimuotoisuus ja ympäristönmuutos, toimitus- ja arvoketjujen kestävyys, olennaisuusanalyysit ja vaikutusten arviointi, ekosysteemit ja innovaatiot

”Monipuolisen taustani ansiosta minulla on innovatiivinen ja laaja-alainen näkemys kestävän liiketoiminnan kehittämisestä ja ympäristökysymysten huomioimisesta. Asiantuntemukseeni kuuluu erityisesti luonnon monimuotoisuus sekä luontoasioiden tarkasteleminen toimitus- ja arvoketjuissa.

Työlläni haluan edistää systeemistä muutosta ja kehittää aidosti kestävää ja uudistavaa liiketoimintaa. Näen, että kun juurrutamme liiketoiminnan tarkoituksen syvälle ihmisten ja luonnon hyvinvoinnin edistämiseen, yritykset voivat toimia yhteiskunnan ja luonnon uudistumisen moottoreina.

Ammennan inspiraation työhöni luonnosta; työajan ulkopuolella minut voi mitä todennäköisimmin löytää metsästä, vuorilta tai tuntureilta esimerkiksi vaeltamisen, retkipyöräilyn, tai vapaalaskun parista – tai sitten ihan vain olemasta ja ihmettelemästä.”

+358503024138

ilona.koski@gaia.fi