Takaisin 2.12.2021

Uusia osaajia Gaian riveihin

Gaian rekrytoinnit jatkuivat myös loka-marraskuussa, kun joukkoon liittyi kolme uutta kestävän liiketoiminnan osaajaa: Virve Viertiö, Heini Purho, ja Niilo Salmela.

Virve Viertiö liittyi Gaian riveihin marraskuun alusta. Vanhemman asiantuntijan roolissa työskentelevän Virven vahvuuksia ovat yritysvastuun alueella biodiversiteettiin ja ekologiseen kestävyyteen liittyvät kysymykset sekä kestävän rahoituksen kehittäminen. McKinseyltä tulevan Virven tausta on liikkeenjohdon konsultoinnissa, minkä lisäksi hän on toiminut yrittäjänä kouluttajana erilaisissa yritysvastuun edistämisprojekteissa. Koulutukseltaan Virve on ekologi ja aikuisopettaja.

Heini Purho aloitti Gaialla asiantuntijan roolissa lokakuussa. Heinin osaamisalueita ovat kestävä rahoitus, vihreät joukkovelkakirjalainat, ESG-arviot ja sijoittajaviestintä. Aiemmin Heini on työskennellyt OP Ryhmässä ESG:n ja sijoittajasuhteiden tehtävissä sekä KPMG:llä vastuullisen sijoittamisen palveluissa. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri Kööpenhaminan yliopistosta.

Niilo Salmela aloitti lokakuussa avustavan asiantuntijan roolissa. Niilo on opiskellut Åbo Akademissa pääaineenaan ympäristö- ja meribiologiaa. Ennen Gaialle tuloaan hän työskenteli Åbo Akademissa projektiassistenttina. Gaialla Niilon erityisalaa ovat meribiologia- ja biodiversiteettiasiat, kuten esimerkiksi kalanviljelyn ympäristövaikutusarvioinnit.

 

Tutustu uusiin ja vanhoihin gaialaisiin täällä!