Takaisin 22.11.2017

Ulla Heinonen Gaian toimitusjohtajaksi

Ulla Heinonen on nimitetty kestävän liiketoiminnan konsulttitoimisto Gaian toimitusjohtajaksi. Heinonen tuo Gaiaan digitalisaatio-osaamista, joka vahvistaa konsultoinnin asiakaskokemusta ja luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Ulla Heinonen (40) aloittaa Gaia Consulting Oy:n toimitusjohtajana 1.2.2018. Heinonen on toiminut aikaisemmin it-alan johtotehtävissä erikoisalueinaan strategiat, prosessit ja kestävä kehitys. Koulutukseltaan Heinonen on tekniikan tohtori. Hänen väitöskirjansa käsitteli osallistavaa vesivarojen hallintaa Kambodžassa.

”Digitalisaatio on keskeinen osa kestävää liiketoimintaa ja Gaia on tämän kehityksen eturintamassa. Uudenlaisten digitaalisten ratkaisujen avulla edistetään yritysten energia- ja materiaalitehokkuutta ja vähennetään syntyvän jätteen määrää. Ennen kaikkea digitalisaatio tulee synnyttämään kokonaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia, jotka tukevat taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävää kehitystä”, Ulla Heinonen sanoo.

”Ullan liittyminen joukkoomme on luonteva seuraava askel Gaian kasvutarinassa. Hän täydentää erinomaisesti huippuasiantuntijoidemme nykyistä osaamista. Ullan ansiosta voimme auttaa asiakkaitamme entistä paremmin kehittämään liiketoimintaansa”, Gaia Groupin hallituksen puheenjohtaja Pasi Rinne sanoo.

Juha Vanhanen, Pasi Rinne ja Mari Hjelt keskittyvät asiakastyöhön

Juha Vanhanen jatkaa Gaia Group Oy:n toimitusjohtajana, Pasi Rinne Gaia Groupin hallituksen puheenjohtajana ja Mari Hjelt Gaia Consultingin varatoimitusjohtajana. Jatkossa he keskittyvät aikaisempaa vahvemmin asiakastyöhön.

Kestävän liiketoiminnan konsulttitoimisto Gaia Consulting Oy parantaa asiakkaittensa liiketoimintaa tehdäkseen maailmasta turvallisemman ja puhtaamman. Gaia on alansa johtavia toimijoita maailmassa. Yhtiö on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1993 lähtien ja auttanut niitä kehittymään entistä kilpailukykyisemmiksi ja tehokkaammiksi. Gaian palveluksessa toimii 50 asiantuntijaa yhtiön toimipisteissä Helsingissä, Turussa, Göteborgissa, Zürichissä, Pekingissä, Addis Abebassa, Buenos Airesissa ja San Franciscossa.

Lisätietoja