Takaisin 2.12.2019

Mirka Lummaa Gaian finanssialan neuvonantajaksi

Mirka Lummaa aloittaa Gaia Groupin neuvonantajana vastuullisen sijoittamisen ja kestävän rahoituksen alueella. Finanssialalla on käynnissä vastuullisuusmurros, joka edellyttää uusia toimintatapoja ja uusia tuotteita. Yhteistyön myötä Gaian on mahdollista auttaa asiakkaitaan entistä paremmin hyödyntämään näitä mahdollisuuksia.

”Olemme Gaiassa auttaneet organisaatioita kestävän kehityksen teemoissa jo yli 25 vuotta. Viime vuosina vastuullisuus on pureutunut yhä syvemmälle myös finanssialan perusteisiin. Ilmastonmuutoksen torjunnan vaatimat investoinnit edellyttävät rahoituslaitoksilta uusia lähestymistapoja ja tuotteita sekä ymmärrystä rahoituksen vaikuttavuudesta”, kertoo Juha Vanhanen, Gaia Group Oy:n toimitusjohtaja.

”Mirkalla on mittava kokemus finanssialalta. Hän tuntee yritysten ja instituutioiden sijoitus- ja rahoitusmaailman perusteellisesti. Olemme innoissamme, kun saamme Mirkan mukaan tiimiimme. Vastuullinen sijoitus- ja rahoitustoiminta ovat aivan keskeisessä roolissa siirryttäessä kestävämpiin tapoihin tuottaa energiaa, tuotteita ja palveluita”, Juha jatkaa.

Gaian vankka osaaminen vaikuttavuuden mittaamisessa yhdistettynä Mirkan rahoitusalan asiantuntemukseen mahdollistaa yhä kattavamman palvelun kestävässä rahoituksessa.
”Vastuullisten lainojen markkinat ovat nopeasti kasvava rahoitussektorin alue. Yhä useammissa lainajärjestelyissä vastuullisuus-, energiatehokkuus- tai päästövähennystavoitteet on kytketty lainaehtoihin. Monissa tapauksissa hyvästä suorituskyvystä palkitaan alemmalla korolla”, kertoo Mirka. ”Finanssiala tukee niin kuluttajia, yrityksiä kuin julkisiakin toimijoita muutoksessa kohti kestävämpiä toimintatapoja.”

Lisätietoja

  • Juha Vanhanen, toimitusjohtaja, Gaia Group, p. 050 564 1889
  • Mirka Lummaa, neuvonantaja, Gaia Group, p. 050 423 3824