Takaisin 18.8.2022

Maria Sangder Gaian toimitusjohtajaksi 1.10.2022

Liiketoimintajohtaja Maria Sangder aloittaa Gaia Consulting Oy:n toimitusjohtajana 1.10.2022 toimitusjohtaja Ulla Heinosen siirtyessä Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n palvelukseen.

Maria Sangder siirtyy Gaian toimitusjohtajaksi strategisen konsultoinnin ja kestävän kehityksen osa-alueen liiketoimintajohtajan ja johtoryhmän jäsenen paikalta. Maria on kokenut strategi ja vastuullisen liiketoiminnan kehittäjä, joka on erikoistunut urallaan erityisesti tulevaisuuslähtöisiin ja markkinoita uudistaviin strategioihin sekä niiden toimeenpanoihin.

”Nyt kun vastuullisuudesta on tullut yrityksille strategisesti ratkaiseva teema, meillä on mahdollisuus muuttaa maailmaa ja löytää tavat tehdä aidosti parempaa liiketoimintaa. On valtava etuoikeus päästä jatkamaan työtä suomalaisten yritysten strategisen vastuullisuuden parissa yhdessä gaialaisten kanssa. Gaialla on ainutlaatuinen kolmekymmentävuotinen historia vastuullisuuden parissa. Ullan johdolla olemme tuoneet vastuullisuuden asiakkaidemme liiketoiminnan strategiselle tasolle, tästä on hyvä jatkaa.”, Maria sanoo.

Gaian nykyinen toimitusjohtaja Ulla Heinonen on valittu Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n uuden vastuualueen Vihreän kasvun johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Ullan Gaiassa tekemä työ jatkuu suomalaisten yritysten ja elinkeinoelämän hyväksi.

”Viime vuosien aikana Gaia on kasvanut ja kehittynyt valtavasti. Olen kiitollinen kollegoilleni ja asiakkaille tästä mahtavasta matkasta. Tiedän, että työt puhtaamman ja turvallisemman maailman puolesta jatkuvat entistäkin vaikuttavammin Marian johdolla.”, Ulla toteaa.

Molemmat nimitykset astuvat voimaan 1.10.2022.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Annika Stubbe, Head of Communications, Gaia Consulting Oy, 0401683308.