Takaisin 13.9.2016

Gaian webinaari: Resurssitehokkuuden mittaaminen – menestyksen työkalut kiertotalouteen

Johdat mitä mittaat. Määrittämällä materiaalitaseet oikeilla työkaluilla pääset käsiksi niihin liittyviin kustannuksiin ja vaikutuksiin, olivatpa ne sitten hiilidioksiditonneja tai vesikuutioita. Tulosten avulla löydät parhaat keinot parantaa tuottavuutta joka päivä. Uuden liiketoiminnan kannalta parhaat tulokset saattavat kuitenkin löytyä uusista liiketoimintamalleista tarkastelemalla omia arvoverkkoja ja ratkaisuja uudesta näkökulmasta.

Gaia on kehittänyt ja pilotoinut resurssitehokkuuden työkaluja moneen käyttöön. Kohteena voi olla yksittäinen tuotantolaitos tai tuote, kokonainen arvoketju, monen toimijan teollisuuspuisto, maantieteellinen alue tai koko maa. Webinaarissa asiantuntijamme jakavat kokemuksiaan erilaisten asiakkaiden kanssa toteutetuista hankkeista ja niiden vaikutuksista. Saat käsityksen siitä, miksi materiaalitaseiden tutkiminen kannattaa ja miten sitä kannattaa tehdä.

Olet tervetullut osallistumaan ilmaiseen webinaariimme 7.10.2016 klo 10-11. Ilmoittaudu webinaariin sähköpostitse elina.heikinheimo@gaia.fi. Webinaari pidetään suomeksi.

Lisätietoja antaa Mari Saario, etunimi.sukunimi@gaia.fi, +358 50 421 9999

Jos et ole käyttänyt Webexiä aikaisemmin, voit lukea lyhyet ohjeet Webexin käyttöön täällä.