Takaisin 4.5.2020

Gaian hallitus – Tervetuloa Pauli Aalto-Setälä, Nina Sarén ja Kaisa Hietala

Gaia Groupin yhtiökokous valitsi kolme uutta jäsentä yhtiön hallitukseen: Pauli Aalto-Setälä, Nina Sarén ja Kaisa Hietala vahvistavat entisestään Gaian 360-lähestymistä vastuullisuuteen.

 “Vuosi 2019 oli vahvistumisen ja kasvun vuosi Gaialle. Puhtaamman ja turvallisemman maailman rakentaminen on tärkeämpää nyt, jos koskaan. Vastuullisuus on keskeinen teema ja kysyntä kestävän liiketoiminnan kehittämiselle yhä laajempaa”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Pasi Rinne.

Gaian uudet hallituksen jäsenet ovat Pauli Aalto-Setälä, Nina Sarén ja Kaisa Hietala. Pauli Aalto-Setälä tuo Gaiaan vankkaa osaamista johtajuudesta, viestinnästä ja markkinoinnista. ”Gaian auttaessa yrityksiä luomaan kestävästä liiketoiminnasta parempaa liiketoimintaa, tarvitaan asiantuntijapalvelujen tueksi myös yhä enemmän luovuuden, digitaalisuuden ja viestinnän taitoja”, kertoo Pauli Aalto-Setälä.

Nina Sarénilla on pitkä kokemus liiketoiminnan ja kasvun johtamisesta eri sektoreilta. ”Uskon vastuullisuuteen ja sen tuomaan pitkäaikaiseen strategiseen kasvuun muuttuvassa maailmassa. Olen innoissani siitä näkemyksestä ja konkreettisista keinoista, joita Gaia tuo asiakkailleen kestävän liiketoiminnan promoottorina. Oma kokemukseni niin julkisesta sektorista, yrittäjyysnäkökulmasta kuin pörssiyhtiöstäkin tuovat mukanaan laaja-alaista osaamista, jonka valjastaminen Gaian käyttöön on motivoivaa ja mielekästä. Olen iloinen päästessäni mukaan näin hienoon tiimiin!” iloitsee Nina.

”Samalla kun toivotan uudet hallituksen jäsenemme tervetulleiksi, haluan lämpimästi kiittää Erkki Izarraa, Laura Ylimäkeä ja Mari Hjeltiä Gaian kehittämisestä hallituksen jäseninä viime vuosina. Ja olen erittäin iloinen, että yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa”, jatkaa Rinne.

Gaia Consultingin hallituksessa jatkavat Juha Vanhanen, Pekka Samuelson, Katriina Juntunen ja Pasi Rinne.

 

LISÄTIETOJA:
  • Pasi Rinne, hallituksen puheenjohtaja, etunimi.sukunimi@gaia.fi, +358 400 464 127