Takaisin 13.9.2021

Gaia vahvistaa konsultointivoimiaan

Gaia on vahvistanut joukkojaan kolmella konsultilla. Lauri Nyrhilä, Johanna Tavia ja Saara Pohjalainen ovat aloittaneet uusissa tehtävissään kesän aikana.

 

Lauri Nyrhilä on valmistunut Aalto-yliopistosta diplomi-insinööriksi pääaineenaan kestävät energiasysteemit ja -markkinat. Laurin tausta on energia-alalta ja ennen Gaialle tuloaan hän on toiminut Fortumilla kaukolämmön tuotannon optimoinnin ja suunnittelun parissa. 

 

Johanna Tavia on valmistunut Aalto-yliopistosta tuotantotalouden diplomi-insinööriksi. Viimeksi hän on työskennellyt strategiakonsulttina. Gaialla Johanna tulee keskittymään erityisesti kestävän liiketoiminnan strategioihin ja teemoihin. 

 

Saara Pohjalainen on ympäristö- ja energiatekniikan diplomi-insinööri, joka on opiskellut sivuaineinaan ympäristöpolitiikkaa ja yritysvastuuta. Ennen Gaialle siirtymistä Saara on työskennellyt pankkisektorilla kestävän rahoituksen ja ESG-riskin parissa. 

 

–Meidän tulee ymmärtää syvällisesti asiakkaidemme liiketoimintaa voidaksemme auttaa heitä löytämään entistä kestävämpiä liiketoimintamalleja, tästä syystä tarvitsemme osaamista hyvin monelta toimialalta ja osaamisalueelta, Gaia Consultingin toimitusjohtaja Ulla Heinonen sanoo.  

 

– Lauri, Johanna ja Saara ovat erinomaisia esimerkkejä nuorista konsulteista, joissa liiketaloudellinen osaaminen yhdistyy luontevasti ymmärrykseen kestävän kehityksen edellytyksistä. Energia, tuotantotalous ja rahoitus ovat aloja, joiden merkitys kestävän liiketoiminnan edistämisessä korostuu jatkuvasti, joten Lauri, Johanna ja Saara vahvistavat entisestään kykyämme palvella asiakkaitamme.