Takaisin 11.3.2015

Gaia vahvistaa energia-asiantuntemustaan

Suomen kokeneimpiin energia-asiantuntijoihin kuuluva Mikko Kara vahvistaa Gaian energiaosaamista ja asemaa johtavana kestävän liiketoiminnan konsulttiyhtiönä. Kara on nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi.

Sähkön tuotannossa ja kulutuksessa on käynnissä muutoksia, jotka edellyttävät uudenlaista syvällistä analyysiä. Yhtäältä tuulivoiman ja aurinkosähkön kasvu tuovat sähkömarkkinoille uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Toisaalta olemassa olevat sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitokset sekä lauhdevoimalaitokset joutuvat kamppailemaan sähkön alhaisen markkinahinnan kanssa. Samaan aikaan edellytetään merkittäviä investointeja vähähiiliseen energiantuotantoon.

”Gaialla on poikkeuksellisen hyvät valmiudet ja työkalut vastata energia-alan muutoksiin. Vahva asiantuntemus ja vuosien kokemus yhdistettynä laaja-alaiseen energia-alan tuntemukseen tekevät Gaiasta hyvin luotetun kumppanin energiayhtiöille”, sanoo Mikko Kara.

”Energia-alalla on edessä nopea siirtymä vähähiiliseen energiantuotantoon. Tiukkoihin haasteisiin vastaaminen edellyttää analyyttista otetta ja kokeneita voimia. Mikko Kara vahvistaa Gaian tiimiä, jotta pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme entistä enemmän lisäarvoa energia- ja bioalan liiketoimintaan”, toteaa Gaian toimitusjohtaja Juha Vanhanen.

Lue lisää energia-alan haasteista Gaian hallituksen puheenjohtajan Pasi Rinteen kolumnista (englanniksi).

Lisätietoja:

  • Juha Vanhanen, toimitusjohtaja, Gaia Consulting, +358 50 564 1889, etunimi.sukunimi@gaia.fi