Kaisa Järvinen

Osaamisalueet

Hiilijalan- ja kädenjälki, elinkaariarviointi (LCA), ympäristötavoitteiden asettaminen, datan käsittely ja havainnollistaminen, turvallisuus ja riskienhallinta, kestävä liikkuminen, päästövähennysteknologiat

”Minua on aina kiehtonut erilaiset ilmiöt. Muistan miettineeni onko maailmankaikkeudessa enemmän hiekanjyviä vai tähtiä, ja sitä miksi jokaista ajoneuvoa pitää ohjata erikseen vaikka suunta on kaikilla sama (kutsumme tätä nykyään älykkääksi liikenteeksi). Uteliaisuuteni ja ratkaisukeskeisyyteni ajoi minut opiskelemaan ja lopulta työskentelemään ihmiskunnan suurimman haasteen parissa – planeetan säilyttämisessä elinkelpoisena tuleville sukupolville.

Gaialla saan työskennellä tämän taistelun eturintamassa. Minua ajaa työssäni eteenpäin halu edistää ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. Kun ymmärretään nykytila riittävällä tarkkuudella, voidaan löytää ratkaisuja kohti vastuullisempaa liiketoimintaa ja hyvinvoinnin kasvua. Työskentely osaavien kollegoiden ja vaihtelevien projektien parissa on erittäin motivoivaa!”

+358505687753

kaisa.jarvinen@gaia.fi