Jonna Auvinen

Jonna Auvinen

Osaamisalueet

Kestävä tuotanto- ja toimitusketjujohtaminen, Liiketoiminnan kehitys, Ilmastotavoitteet (SBTi) ja –tiekartat, Riskinarviointi ja -hallinta

”Yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja ongelmanratkaisu ovat pitkään olleet kaiken tekemiseni keskiössä ja syy miksi halusin opiskella tuotantotaloutta ja siirtyä myöhemmin liikkeenjohdon konsultoinnin pariin. Samalla itselleni on käynyt selväksi, että suurin ja läpileikkaavin haasteemme, mutta samalla mahdollisuutemme, on nykypäivän ilmastokriisin jatkuvasti kasvava vakavuus. Kestävyydestä on tullut yksi yhteisöjen ja yritysten keskeisimmistä päämääristä, ei enää irrallinen lisäosa.

Gaialla on pitkä historia edelläkävijänä juuri tässä murroksessa, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden merkitykselliseen vaikuttamiseen niin yksilönä kuin osana yhteisöä. On motivoivaa nähdä, että vaikka ongelmat ovat isoja, eri alojen huippuasiantuntijoiden osaamisen yhdistäminen mahdollistaa jatkuvasti uusien innovatiivisten ratkaisujen löytämisen. Täällä omat arvoni kohtaavat saumattomasti Gaian arvot ja pystyn kehittymään ammattilaisena samalla kun teen osani luodakseni kestävämpää yhteiskuntaa.”

+358403572739

jonna.auvinen@gaia.fi