Annika Stubbe

Osaamisalueet

Yritys-, vastuullisuus- ja kriisiviestintä, viestinnän suunnittelu ja strategia, vastuullisuusrarportointi, viestintäanalyysi

”Maailma on uuden äärellä, kun kriisi toisensa jälkeen ravisuttelee yhteiskuntiamme, planeettamme ja ihmisyyttämme. Kestävyys, vastuullisuus ja vihreä siirtymä tarjoavat meille jatkuvia mahdollisuuksia tulevaisuutemme turvaamiseen, ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen. Työkaluja, liiketoimintamalleja, sääntelyä ja ohjeistuksia on runsaasti tarjolla, mutta silti muutos on liian hidasta.

Oikea-aikaisella, täsmällisellä, läpinäkyvällä sekä ennen kaikkea vakuuttavalla ja vaikuttavalla viestinnällä tulee olemaan tärkeä rooli muutoksen ajurina ja ihmiskunnan motivoijana. Siksi vastuullisuustyötä ei voi tehdä ilman viestinnän aktiivista, osallistavaa ja selkeää roolia.

Gaiassa pääsen yhdistämään kaksi intohimoani: vastuullisuuden ja viestinnän. Viestintäpäällikkönä huolehdin Gaian omasta viestinnästä ja vanhempana asiantuntijana tuen asiakkaitamme viestimään vastuullisuusteoistaan ja läpikäymästään susformaatiosta, jotta ne luovat lisäarvoa niin organisaatiolle itselleen, kuin sidosryhmilleen.

Aktiivipartiolaisena maailman jättäminen parempaan kuntoon kuin se oli siihen tullessani, ohjaa kaikkea toimintaani niin töissä, vapaa-ajalla kuin kotonakin.”

+358401683308

annika.stubbe@gaia.fi