Takaisin 8.2.2022

Tammikuu toi uusia vahvistuksia Gaian konsulttivoimiin

Tammikuun aikana Gaian alati vahvistuvaan asiantuntijakaartiin ovat liittyneet Ville Kirjonen, Rosa Degerman ja Leo Bergman.

 

Asiantuntijan tehtävässä tammikuun alussa aloittanut Ville Kirjonen on valmistunut diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta kestävien energiajärjestelmien pääaineesta. Sähkö- ja energiamarkkinoista Villellä onkin vahva osaaminen edellisestä työpaikastaan Fortumilta, jossa hän toimi viimeiset viisi vuotta lämpö- ja kylmäliiketoiminnan optimointitiimissä.

 

Toinen uusi asiantuntijamme Rosa Degerman on valmistunut ympäristöekologian ja vesitalouden maisteriksi Helsingin yliopistosta sekä Cranfieldin yliopistosta. Rosan osaamisalueita ovat muun muassa julkinen sektori, TKI-politiikka, organisaatioiden vastuullisuus ja kansainvälinen yhteistyö. Viimeiset viisi vuotta Rosa työskenteli Ison-Britannian Suomen suurlähetystössä vastuualueinaan tiede- ja innovaatioprojektit sekä arktisen tiedeyhteistyön koordinointi Pohjoismaiden alueella. Töiden ohella Rosa opiskelee Hankenin International Strategy and Sustainability -maisteriohjelmassa.

 

Tammikuussa vanhemman asiantuntijan roolissa Gaialla aloittanut Leo Bergman on niin ikään Aalto-yliopiston kasvatteja; hän on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri. Leon ydinosaamisalueita ovat strategia, toimitusketjut, uudet teknologiat, data-analyysi ja energia. Ennen Gaialle tuloaan Leo toimi Accenturella liikkeenjohdon konsulttina. Julkisista hankinnoista Leolla on kokemusta myös poliittisten tehtävien kautta, kun hän toimi edellisellä valtuustokaudella Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettuna ja sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenenä.