Takaisin 23.11.2021

Esittelyssä kolme uutta gaialaista

Gaia vahvistui elo-syyskuussa kolmella uudella tekijällä, kun Anna Pakkala, Ilona Koski ja Mari Pieniniemi liittyivät gaialaisten kasvavaan joukkoon.  

Gaian hiilineutraalius- ja kompensointiosaamista vahvistava kauppatieteiden maisteri Anna Pakkala aloitti Gaialla elokuun lopulla vanhemman asiantuntijan roolissa. Annan osaamisalueita ovat hiilineutraaliustiekartat, organisaatioiden vastuullisuus, kestävän liiketoiminnan kehitys, vastuullisuusviestintä ja brändit. Gaialle Anna tuli Compensatelta markkinoinnin, brändin ja myynnin tehtävistä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Slushin vastuullisuusjohtajana.     

Ilona Koski aloitti Gaialla syyskuussa asiantuntijan tehtävässä. Laskentatoimea ja vastuullista liiketoimintaa opiskellut kauppatieteiden maisteri on kestävän liiketoiminnan ja vastuullisuuden moniosaaja, jonka vahvuuksia ovat kestävän liiketoiminnan kehitys ja kestävät liiketoimintamallit, ympäristönmuutos, vaikutusten arviointi sekä toimitus- ja arvoketjujen kestävyys. Ennen Gaialle tuloaan Ilona työskenteli VTT:llä tutkijana kestävän liiketoiminnan ja vastuullisten innovaatioekosysteemien parissa.  

Syyskuussa Gaialla aloitti myös hallinto- ja projektikoordinaattori Mari Pieniniemi. Koordinaattorin roolissa Mari antaa gaialaisille monipuolista tukea hr-asioista järjestelmäkysymyksiin ja projektityön tuesta toimistologistiikkaan. Mari on valmistunut Helsingin yliopistosta ympäristömuutoksen ja -politiikan koulutusohjelmasta. Hänellä on vahva kokemus erilaisista hallinnon tehtävistä koordinaattorina, sihteerinä ja suunnittelijana. Viimeiset neljä vuotta Mari työskenteli Helsingin yliopiston yliopistopalveluissa hallintotehtävissä.