Back 10.05.2013

”Responsible without knowing” – Gaia talks in a CSR event (in Finnish)

Ratkaisun Paikka 2013 -tapahtumassa kohtaavat monien alojen ammattilaiset, joille kaikille yhteistä on se, että he kehittävät yritystensä kilpailukykyä vastuullisten ratkaisujen kautta.

Gaialla on tapahtumassa oma ständi (paikka C4) ja puheenvuoro pk-yritysten yritysvastuusta 14.5. klo 9. Vanhempi asiantuntija Julia Illman pitää esityksen, aiheesta “Oletko tietämättäsi vastuullinen? – Yritysvastuu liiketoiminnan menestyksen tukena“.

Usein aktiiviseen vastuullisuuteen ryhdytään yrityksissä siten, että kootaan olemassa olevat käytännöt ja teot yhteen ja tullaan tietoiseksi oman toiminnan vaikutuksista.

”Monesti huomataan, että mehän tehdään jo tätä ja ollaan jo aika vastuullisia”, kertoo Illman.

Oman liiketoiminnan vaikutusten tunnistamisen myötä voidaan mitoittaa tavoitteet, käytettävissä olevat resurssit ja suhteuttaa ne sidosryhmien odotuksiin. Näin päästään priorisoimaan.

Vastuullisuus vaatii valintojen lisäksi prosessin sekä myös dokumentaation, joka tukee yritystä kasvaessa ja muutostilanteissa.

”Gaiassa elämme kuten opetamme”, kertoo Julia. ”Myös Gaia on pk-yritys, tulen kertomaan, miten me itse toimimme. Ja kysymyksiä saa esittää!”

Aikataulu ja ohjelma: http://www.ratkaisunpaikka.fi/aikataulu

Tervetuloa juttelemaan ständillemme sekä kuuntelemaan Juliaa.

Lisätietoja:

  • Julia Illman, vanhempi asiantuntija,Gaia Consulting Oy, puh. +358 44 533 5723, email: etunimi.sukunimi@gaia.fi
  • Anna Kumpulainen, johtava asiantuntija,Gaia Consulting Oy, puh. +358 41 545 8859, email: etunimi.sukunimi@gaia.fi,