Back 08.04.2015

Breakfast seminar: Profitable business through resource efficiency (in Finnish)

Tervetuloa FIBS yritysvastuuverkoston ja Gaian aamiaistilaisuuteen kuulemaan, kuinka resurssitehokkuus tukee kannattavaa liiketoimintaa.

Kiertotalous, teolliset symbioosit ja resurssitehokkuus mahdollistavat raaka-aineiden tehokkaan käytön ja tuotannon sivuvirtojen hyödyntämisen, jotta ne eivät päädy jätteeksi. Sitran tekemän selvityksen mukaan kiertotalous tarjoaa maailmanlaajuisesti arviolta yli 800 miljardin euron liiketoimintamahdollisuudet.

Suomessakin potentiaalia on yli miljardin verran. Suomi tuottaa vuodessa noin 90 miljoonaa tonnia jätettä, josta noin 54 % jää täysin hyödyntämättä ja arviolta noin 12 % menee energiakäyttöön. Kestävä liiketoiminta on taloudellisesti kannattavaa.

Tervetuloa kuulemaan, kuinka resurssitehokkailla ratkaisuilla tehdään oivallista bisnestä ja turvataan maapallon tulevaisuus. FIBS yritysvastuuverkosto ja Gaia järjestävät 28.4.2015 ilmaisen aamiaistilaisuuden, jossa käydään läpi muun muassa resurssitehokkuuden tärkeitä työkaluja ja edelläkävijöiden hyödyllisiä kokemuksia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja:

  • Tiina Pursula, liiketoimintajohtaja, Gaia Consulting, +358 40 514 9507, etunimi.sukunimi@gaia.fi