Katri Leino

Osaamisalueet

Elinkaariarviointi, hiilijalanjälki, kaavoituksen ilmastovaikutusten arviointi, kestävä yhdyskuntasuunnittelu, jätteiden käsittely ja kierrätys

Minua kiinnostavat ihmisen toiminnan ympäristövaikutukset ja niiden pienentäminen. Haluaisin olla kuluttajana yhä vastuullisempi. Ammatillisia kiinnostuksen kohteitani ovatkin erityisesti elinkaariarviointi ja hiilijalanjälkilaskenta, koska pidän siitä, että niiden avulla voidaan laskea, millainen vaikutus toiminnallamme on ympäristöön ja ilmastoon. Ennen Gaialle tuloani olen työskennellyt mm. kaavoituksen ilmastovaikutusten arvioinnin, rakennusten hiilijalanjälkilaskennan ja jätteiden hyödyntämisen elinkaariarvioinnin parissa. Minulla on kokemusta myös teollisuuden ja energian tuotannon ympäristöasioista.

Työilmapiiri Gaiassa on erittäin positiivinen ja kannustava, ehkä sen takia, että kaikista meistä tuntuu, että työllämme on merkitystä. On todella motivoivaa saada työskennellä mielenkiintoisten projektien parissa ja auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta kestävämpi. Olen todella iloinen, että saan työskennellä Gaiassa, missä minulla on mahdollisuus kehittää koko ajan asiantuntemustani inspiroivien ja lahjakkaiden työkavereiden kanssa.

+35850 3270 386

katri.leino@gaia.fi