Heini Hirvonen

Areas of expertise

Strategia ja liikkeenjohdon konsultointi, vastuullisuusviestintä, strateginen markkinointi, myynti ja branding, johtaminen ja organisaation kehitys, ekosysteemit ja partneruudet

”Olen työskennellyt yli 20 vuotta liikkeenjohdon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja vastuullisuuden johtotehtävissä erilaisissa organisaatioissa aina suurista kansainvälisistä pörssiyrityksistä keskikokoisiin ja start-up:hin. Toimistopuolella olen toiminut  johtavana konsulttina ja sittemmin toimitusjohtajana viestintätoimistossa sekä kumppanuuksien ja vastuullisen liiketoiminnan kehitystehtävissä vastuullisuustoimistossa. Sektorikohtaista kokemusta minulla on työskentelystä pankki-, terveys-, ja kuluttajatuotteista (FMCG), mutta myös liikkeenjohdon konsultoinnista yksityisellä, kolmannella sekä julkisella sektorilla. Toimin yrittäjänä, hallitusammattilaisena ja mentorina.

Missionani on rakentaa vastuullisia organisaatioita ja brändejä sekä kestävää liiketoimintaa. Intohimoni on yhdistää organisaation vahvuudet ja vastuullisuus kilpailueduksi, mikä johtaa kannattavaan kasvuun ja hyvinvointiin. Uskon vahvasti arvo-pohjaiseen ekosysteemiseen yhteistyöhön ja verkosto-oppimiseen.”

+358405187959

heini.hirvonen@gaia.fi