Anu Pulkkinen

Osaamisalueet

tuotteistus, kaupallistaminen & tuotelanseeraus, kansainvälinen kasvu ja skaalaaminen, go-to-market, globaali liiketoiminnan kehitys, tuote- ja portfolionhallinta, liiketoimintastrategiat, liiketoimintakonseptit, asiakastutkimukset, asiakaskokemus, digitalisaatio ja teknologia, IoT ja dataan pohjautuva liiketoiminta, innovaatio ja innovaatioprosessit, digitaaliset liiketoimintamallit, palvelumuotoilu, telecom, energia, merenkulku, teollisuus

”Olen sydämeltäni liiketoiminnan kehittäjä ja innostunut uusien teknologioiden suomista mahdollisuuksista. Minulla on laaja kokemus uuden liiketoiminnan ja liiketoimintaratkaisuiden sekä asiakaskokemuksien kehittämisestä globaalisti. Haluan rakentaa liiketoimintaa, joka ilahduttaa, inspiroi ja tekee maailmasta paremman paikan meille kaikille. On todella motivoivaa yhdistää aikaisempi liiketoiminnan kehityskokemukseni asiakkaidemme auttamiseksi, jotta he pystyisivät varautumaan globaaleihin haasteisiin paremmin, rakentamaan kestäviä liiketoimintastrategioita ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Liityin Gaiaan voidakseni auttaa ja tukea yrityksiä rakentamaan liiketoimintaa kestävästä kehityksestä ja ympäristöstä ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia, jotka ovat järkeviä sekä kestävän kehityksen, ympäristönkin että liiketoiminnan näkökulmasta. Yhdessä osaavien Gaia-kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa voin oppia jatkuvasti uutta ja voin luoda asiakas- ja liiketoiminta-arvoa, mikä on merkityksellistä niin itse liiketoiminnan kuin planeettammekin näkökulmasta.”

+358 40 80 34617

anu.pulkkinen@gaia.fi